Studiezaal toegankelijk op afspraak

Wij zijn u graag digitaal van dienst, maar soms is het nodig fysiek een bezoek te brengen aan de studiezaal.

Voor alle duidelijkheid: de studiezaal is alleen open voor bezoekers met een vraag die niet digitaal kan worden afgehandeld. Een afspraak is dus alleen mogelijk als blijkt dat onze medewerkers u door middel van digitale dienstverlening niet verder kunnen helpen. Uw aanvraag wordt vooraf door ons beoordeeld.

Voorlopig alleen nog op deze maandagen kunt u een tijdsblok reserveren van 9.00 tot 10.30 uur of van 11.00 tot 12.30 uur. Om u veilig te kunnen ontvangen is de dienstverlening op de studiezaal aangepast. U kunt alleen op afspraak langskomen en er geldt een aantal aanvullende regels. Er geldt een capaciteit van 1 persoon tegelijk en een bezoek mag maximaal anderhalf uur duren. Wanneer volgens u een langer bezoek nodig is, kunt u bij de aanvraag het verzoek indienen om het hele dagdeel tussen 9.00 en 12.30 uur te boeken.

Een aanvraag voor een bezoek aan onze studiezaal kunt u per e-mail indienen. In het bericht vermeldt u uw telefoonnummer, de gewenste datum en het tijdsblok voor uw aanvraag en, voor zover mogelijk, de stukken (archieven en inventarisnummers) die u wilt inzien. Het staat iedere bezoeker vrij een eigen laptop mee te nemen; er zijn geen computers beschikbaar in de studiezaal.

Een afspraak is pas geldig als deze door een medewerker per mail is bevestigd. In deze bevestigingsmail staan ook verdere praktische richtlijnen voor het bezoek vermeld.

Bezoekers wordt nadrukkelijk gevraagd om enkel gebruik te maken van deze dienstverlening als zij geen gezondheidsklachten ervaren. Wanneer de situatie het toelaat, zal het Gemeentearchief de mogelijkheden voor een bezoek aan de studiezaal opnieuw aanpassen. De richtlijnen en adviezen van het RIVM zijn hierin steeds leidend.

Te downloaden:

Document download informatie:

De studiezaal